Wednesday, April 8, 2009

shining bronze...

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang...

Setelah sekian lama aku terlupa akannya...tiba-tiba diriku disapa kerinduan malam ini...

--Bonang Penerus--

Satu ketika, ini merupakan salah satu umpan bagi ahli keluargaku gunakan untuk menarik minatku memasuki UIAM...namun hajat tak kesampaian...Niat untuk meneruskan minatku perlu dikorbankan...

Kurang pasti bila diriku berpeluang semula...

*Bonang penerus
- alat yang pernah menemani ku di atas pentas. (masa zaman sekolah menengah...hehehe)
- pelengkap kepada bonang barung yang selalunya menjadi pemula.
-Sungguhpun saiznya lebih kecil daripada bonang barung, fungsinya penting untuk mengisi kekosongan 'note' bonang barung...pendek kata, bonang penerus adalah alat yang disengajakan 'off beat' (luar daripada nota)

"Jadilah perindu dan pengejar redha Ilahi"

Wallahualam

2 comments:

Kema Azeman said...

seeeeeriuuuussss??? aku taktau pon ko tau maen musical instrument??? hmmm..aku terpikir dan berkira kira nak join kelab tersebut tapi tak sure lagi. ko jgn la jeles ye. ahahahahahahahaah! :p

annamlatun said...

hehehe...mestilah ko tak tau...sebab kat kuantan ni takde...camne aku nak menunjukkan kualiti aku...=p

hoho...bestnye...takpe...aku tak jeles...lagi aku suke adelah...nanti senang2 aku turun gombak, kacau ko bleh gak menyelit (haha...ade hati...=p)