Wednesday, January 14, 2009

Ketagihan...=p


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang...

semalam semasa menemani kawan keluar atas beberapa urusan, ternampak satu frasa yang terlekat di bahagian belakang sebuah teksi...

"Ketagihan membawa maut"...

hehehe...

walaupun frasa tu sebetulnya untuk dadah...tapi tergelak sebab mengenangkan diri....bukan diri dan dadah...tetapi diri dan ketagihan...

kenapa???

Sebab...diri ini merupakan seorang yang mudah ketagih...mengikut mood semestinya...

kadang2 tu ketagih nak;
- main pc games...
- baca novel
- cross-stich (kalau di rumah)
- mengait satu jarum (kala di rumah)
- kadang2 ketagih nak bc kamus...(boleh ketagihan kalau dah mula baca satu perkataan...ada kemungkinan nak dan nak lagi!!!)
- tengok cerita...huhu...
- and now...currently!!!
i'm addicted to FONTS!!!! wargh...i know it sound weird, but that's the truth!

Setakat semalam, dah ada 1329 fonts yg dah di install dalam laptopku...

huhu...

p/s: kan bagus kalau ketagih nak belajar....

"Ketagihan akan membawa maut andai kita tidak menguruskannya dengan betul"

"Jadilah perindu dan pengejar redha Ilahi"

Wallahualam

6 comments:

Alif Lam said...

tidak mengapa sekiranya kita jemu menghadap makanan, asalkan kita tidak jemu membuat kebaikan.. :)

-luminous- said...

ish ish ish...
wani ni memang...
senang sangat trpengaruh..
contohnya dgn encik Kangin.
like i'm one to talk la kan?
hahaha

3p4h said...

Wah!!!

Besh2, entri ni mmg besh.. Tkena hidung org yg bc. =p

Ni nk gtau, sy pn ngah ketagih la ni. Ketagih apa??? Dadah! Upss...tidak2.

Hehehe... Ketagih online.. Arghh... Mmg ternyata bahaya!

p/s: Ada x doktor yg bole rawat pnykit ni??

annamlatun said...

to 3p4h:

ubat untuk merawat ketagihan adalah:

ubat "PANDAI MENGAWAL DIRI"..=p

alif zai mim ra said...

alhamdulillah..setakat ni hawa boleh kawal main game dan tengok cerita. langkah seterusnya: kamek mau ketagih tok study! teruskan bersemangat! :P

3p4h said...

Erm.... Akan ku cari ubat itu...

Achik, study bebaik eh... Heheee.. All da besh 2 all of u..